Personal Fit Noord

In januari 2017 hebben wij het bedrijf Personal Fit Noord opgericht. Sindsdien verzorgen wij Personal Training en Small Group Training in Haren en Groningen. Wij maken gebruik van de locatie van BodyFitHaren, gelegen op het Sportpark de Koepel te Haren.

Jannick Plantinga – Personal Trainer

Mijn naam is Jannick Plantinga. Al op jonge leeftijd ben ik gefascineerd geraakt door het fenomeen sport. Sporten is leuk, het verbindt de mensen en kent ontzettend veel voordelen voor lichaam en geest. Vanaf mijn 6e levensjaar voetbal ik al bij FC Lewenborg in Groningen. In de loop der jaren zijn er alleen maar meerdere sportieve hobby’s bijgekomen; Crossfit, bootcamp en boksen zijn de sporten waar ik me op dit moment veelal mee bezig houd. Deze verschillende sporten combineer ik in mijn trainingen, zodat iedere training afwisselend en leuk is.

Op mijn 18e ben ik begonnen aan de HBO opleiding Sport, Gezondheid & Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Gedurende mijn studie ben ik steeds meer gefascineerd geraakt in de invloeden van sport, bewegen en gezonde voeding op lichaam en geest. Mijn passie is om mijn kennis en ervaring te delen met de buitenwereld en u de positieve effecten van een gezonde levenswijze te laten ervaren.

Ik werk al een aantal jaren in de sportwereld en ben nu dus ook als Personal Trainer actief. Naast mijn rol als Personal Trainer werk ik nog als  fitnessinstructeur en geef ik Bootcamps en Insanity Training in dienst van BodyFitHaren. Daarnaast heb ik twee jaar lang gewerkt op het instituut voor sportstudies aan de Hanzehogeschool Groningen, waar ik voornamelijk actief ben geweest binnen de specialisatie Actieve- & Gezonde Leefstijl.

Plezier hebben in sport staat bij mij op nummer één. Ik zal er daarom ook alles aan doen dat Personal Training niet alleen gezondheidseffecten oplevert, maar dat u met de diensten van Personal Fit Noord ook een plezierige ervaring rijker bent.

Mark Nieuwenhuis – Personal Trainer

Ik ben Mark Nieuwenhuis, Personal Trainer en mede eigenaar bij Personal Fit Noord te Haren.  Vanaf mijn 17de ben ik al werkzaam in verschillende functies in de sportwereld.  Sport is in mijn ogen een goed middel om bepaalde doelstellingen te bereiken.  Als ik naar mezelf kijk, zorgt sport voor mijn sociale contacten, heeft het mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en zorgt het ervoor dat ik veel scherper en fitter ben zodat ik veel meer kan doen in minder tijd. Regelmatig wordt aan mij gevraagd hoe het mij  lukt om zo veel verschillende dingen te doen in zo weinig tijd. De oplossing die ik aandraag kost in 1ste instantie tijd; ga sporten, let op je voeding, hierdoor zorg je dat je fysiek fit bent en daardoor mentaal meer aan kan.

Ik vind het heel mooi om mensen in dit proces te begeleiden en motiveren zodat zij alles uit zichzelf kunnen halen. Of dit nou met Personal Training of Small Group Training is maakt mij niet uit.  Mensen zich beter laten voelen is wat mij motiveert.  Dit hoeft wat mij betreft niet direct in een beter uiterlijk naar voren te komen, al is dit natuurlijk wel wat veel mensen nastreven en waar wij u graag bij meehelpen. De belangrijkste veranderingen vinden in mijn ogen echter mentaal plaats.

Naast dat ik als Personal Trainer actief ben bij Personal Fit Noord, werk ik als fitness- en groepslesinstructeur bij BodyFitHaren en als sportcoach bij Huis voor de Sport. Hier houd ik mij bezig met het bevorderen van sporten bij basisschoolkinderen en begeleid ik het project ‘Arbeidsintegratie door sport’. Bij dit project wordt sport als middel ingezet om mensen aan een baan te helpen, zodat ze letterlijk en figuurlijk weer actief worden.

Ik denk graag met u mee hoe wij u kunnen helpen bij het behalen van uw doelstellingen. Schroom niet om contact op te nemen: wij zijn uitermate flexibel en denken graag met u mee over hoe wij iets voor u kunnen betekenen.