Personal Fit Noord

In januari 2017 hebben wij, Mark Nieuwenhuis en Jannick Plantinga, Personal Fit Noord opgericht. Personal Fit Noord is een onderneming die Personal Training en Small Group Trainingen verzorgd. Onze passie voor sport en het helpen van mensen heeft ons doen besluiten om een eigen bedrijf op te zetten. Inmiddels zijn we nu ruim twee jaar onderweg en hebben we al een groot aantal klanten met veel plezier begeleid in het nastreven van hun doelstelling.

Plezier hebben in de trainingen staat bij ons hoog in het vaandel. Om de motivatie hoog te houden is het namelijk van groot belang dat je plezier beleefd aan het proces dat je doorloopt. Dit proces doorloop je niet alleen, maar dat doorlopen we samen! Samen streven we naar het behalen van de door jou opgestelde doelstellingen.

Wat bieden wij?

Je kan op verschillende manieren gebruik maken van onze diensten. Wij bieden Personal Training, duo Personal Training en Small Group Training (3 – 5 personen). Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te huren voor groepslessen, het organiseren van evenementen of andere activiteiten.

De trainingen kunnen plaatsvinden op de door jou gewenste locatie (bijvoorbeeld bij u thuis), buiten of in de sportschool. Wij maken gebruik van de faciliteiten van BodyFitHaren. Deze sportschool is gevestigd op sportpark de Koepel in Haren.

Hoe werken wij?

Allereerst plannen we een intake in om elkaar wat beter te leren kennen. Vervolgens heeft u bij ons de mogelijkheid om drie trainingen te ervaren volgens het ‘Pay what you want’ principe. Na deze drie trainingen gaan we evalueren en kunt u beslissen of u er mee door wilt gaan. Voor de eerste drie keer mag je dus zelf bepalen wat je betaalt!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om onze diensten te ervaren. Met dit concept heb jij de mogelijkheid om te ervaren of wij je kunnen helpen bij jouw proces, of er een klik is met de trainer en vooral of je er plezier aan beleefd!

Wij weten dat resultaat voor velen erg belangrijk is. Of je nou wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of in spiermassa wilt aankomen, je wilt graag zo snel mogelijk je doelstelling behalen. Toch is het belangrijk dat de door jou gestelde doelstelling geen obsessie wordt. Het gaat namelijk niet alleen om het behalen van het resultaat, maar ook om het creëren van een leerzaam en plezierig proces. Dit vergroot de kans dat je de aanpassingen ik je leefstijl duurzaam maakt en dit verkleint de kans op een terugval.

‘Sometimes the process you have been through is even more valuable than reaching your goal’.