Small Group Training


Small Group Training


Wilt u wel de persoonlijke aandacht van een Personal Trainer maar vindt u het leuk om in een kleine groep te trainen? Dan is Small Group Training echt iets voor u.  Onze Small Group Training biedt ruimte voor groepen tot 4 personen.

Dit lijkt op Personal Training met als grootste verschil dat er dus ook anderen tegelijkertijd met u trainen. Het is de bedoeling dat u zelf deze andere personen regelt.

Small Group training kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zolang er maar genoeg ruimte beschikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld buiten op locatie in Haren zijn, bij u thuis of bij BodyFitHaren waar wij onze trainingsfaciliteit hebben.


Wij beginnen, net als bij Personal Training, altijd met een intake. Hierbij zullen wij uw wensen en doelen bespreken en kijken welke manier van trainen het beste bij uw persoonlijke situatie past. Vervolgens zullen wij door middel van enkele metingen een beginniveau bepalen en een doel op gaan stellen.  De laatste 30 minuten van de intake zullen we ook gaan sporten: dit om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen doen en om ons een beeld te geven van wat u kan op sportgebied. Wij kunnen de intake gezamenlijk doen, maar we kunnen ze ook apart van elkaar houden als u bijvoorbeeld niet wilt dat de overige groepsleden uw metingen zien.

Normaal gesproken duren onze sessies ongeveer 45 minuten (excl. warming- up en cooling-down). Dit omdat de trainingen behoorlijk intensief zijn.  


Wij werken volgens het “pay what you want” principe. Dit houdt in dat u na afloop van de eerste 3 lessen zelf bepaalt met welk bedrag u als groep onze service waardeert.  


Wilt u meer informatie over Small Group trainingen? Neemt u dan contact met ons op.