Personal Training

Wat is Personal Training?

Wij verstaan onder Personal Training dat we samen op een plezierige manier werken aan de vooraf gestelde doelen. Plezier staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel. Om dit te creëren zorgen wij, tijdens een Personal Training dat u stap voor stap zich fitter gaat voelen en met een glimlach bij ons terug blijft komen.

Heeft u moeite om uw doelen te bereiken?  Kunt u zich er niet toe zetten om zelfstandig naar de sportschool te gaan? Wilt u liever met iemand trainen?  Heeft u door bepaalde problematiek iemand nodig die u extra ondersteunt? Dan maken we graag kennis met u. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Sportactiviteiten:

Wij bieden één op één begeleiding:  dit kan zowel op een door jou gewenste locatie (bijvoorbeeld bij u thuis), buiten of in de sportschool te Haren. Wij maken gebruik van de faciliteiten van BodyFitHaren op Sportpark de Koepel te Haren, nabij Groningen. Doordat wij ons volledig focussen op u, door u te motiveren en te stimuleren bij het bereiken van uw doel, zult u sneller resultaat zien.


Voedingsadviezen:

Naast de training willen wij u ook graag ondersteunen bij uw leefstijl: wij kijken naar uw voedingspatroon, of we door kleine veranderingen in uw leefstijl uw doel sneller kunnen bereiken. Of u nu wilt afvallen, spieren opbouwen, revalideren of gewoon fitter wilt voelen. Voeding speelt hierin een bijzonder belangrijke rol.

Hoe gaat de Personal Trainer te werk?

Wij beginnen altijd met een intake bij BodyFitHaren. Hierbij zullen wij uw wensen en doelen bespreken en kijken welke manier van trainen het beste bij uw persoonlijke situatie past. Vervolgens zullen wij door middel van enkele metingen een beginniveau bepalen en een doel op gaan stellen.  De laatste 30 minuten van de intake zullen we meteen gaan sporten: dit om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen en om ons een beeld te geven van uw niveau.
Onze sessies duren 45 minuten (excl. warming- up en cooling-down). Dit omdat de Personal Training door de één op één begeleiding behoorlijk intensief is.

Wat kost een Personal Trainer?

Wij werken volgens het “pay what you want” principe. Dit houdt in dat u na afloop van de eerste 3 lessen zelf bepaalt met welk bedrag u onze service waardeert.

Wilt u graag sporten met een selectief gezelschap, verwijzen wij u graag naar onze small group pagina.

Bent u zover?

Wilt u meer of informatie over wat wij op het gebied van personal training voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende intake.